2017-11-21 06:59:41• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Ma lelkiismeretesen kell dolgoznia

Napi horoszkóp november 21-re a 12 csillagjegy szülötteinek.
 

Kos: III. 21. - IV. 19 
Fontos, hogy meghallgassa, és tanuljon abból, amit mások mondanak, és tesznek. Az ügyei egyébként nem állnak rosszul, sőt, vállalkozása lassan beindul. Ez még csak a kezdet, mégis minden sokkal könnyebben megy, mint a legelején. Hosszan megpihenni még butaság lenne, de az iram mérsékelhető.
 

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Bak jegyében áll. Ez a nap különösen jó lesz az ön számára! A munkahelyén sikerek érik, az otthonában nyugalom várja. Lehet, hogy kicsit gyengébbnek érzi magát, talán megfázott.
 

Ikrek: V. 21. - VI. 21. 
A Merkúr a Nyilas jegyében áll. Szándékait és ötleteit jól tudja prezentálni. Ez a bolygóállás a hangulatát is javítja, és pozitív kisugárzást kölcsönöz önnek. Sokszor gondolt már arra, hogy munkahelyet kéne váltani, ez az érzés most fokozódik. Ha kap egy jó ajánlatot, ne habozzon elfogadni!
 

Rák: VI. 22. - VII. 22. 
Egy nehéz helyzettel kell szembenéznie.. Használja fel a tapasztalatait és az ismereteit, de meggondoltan járjon el. Most olyan kompromisszumokat kell találnia, amivel mindenki elégedett lehet.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22. 
Most biztos, hogy véghezviszi azt, amit a fejébe vett. Az elhatározását nem lehet megingatni, és jajj annak, aki ellent mer mondani önnek.
 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22. 
Ma nem kellene mindent elhinnie, amit mondanak önnek, de azért maradjon nyitott a barátai tanácsaira. Tartson mértéket: este egyen kevesebbet a szokottnál, vagy akár ki is hagyhatja a vacsorát.
 

Mérleg: IX. 23. - X. 22. 
Ha nem figyel, több hibát ejthet, mint általában szokott. Miközben úgy érzi, hogy hegyeket mozgat meg, mások ebből mit sem vesznek észre, ne is várjon az elismerésre!
 

Skorpió: X. 23. - XI. 21. 
Most az a fontos, hogy ne vállaljon túl sokat, mert nem összpontosít tökéletesen, és átsiklik a figyelme a részletek felett. A kreativitása viszont a csúcson van! Egy hozzászólása szinte mindenkit vitára, sőt kiabálásra ingerelhet. Talán nem is érti, hogy egy alapjában véve lényegtelen dolog hogyan válthat ki ilyen heves reakciókat.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21. 
Úgy érzi, ismét mindent a kezében tud tartani, sokkal magabiztosabb, mint tegnap. Ma mindent sokkal tisztábban lát, ne hagyja magát lebeszélni a terveiről. Este érdekes újdonságokról szerezhet tudomást, amik örömmel töltik majd el.
 

Bak: XII. 22. - I. 19. 
A Hold a Bak jegyében található. Fékezheti önt, ha valaki ellenőrzi, hogy valóban mindent jól csinált-e. Lelkiismeretesen kell dolgoznia, és a kritikát is bírnia kell, akkor jól fog tudni előre haladni.
 

Vízöntő: I. 20. - II. 18. 
A Merkúr a Nyilas jegyében áll. Minden könnyebbnek és örömtelibbnek tűnik most az ön számára. A munkahelyén a javára válik, ha követi egy kollégája vagy barátja tanácsait.
 

Halak: II. 19. - III. 20.
Saját magát kritikusabban, másokat megértőbben és elnézőbben szemlél, mint máskor. Bár nincs kedve hozzá, mégis kapcsolatba kell lépnie másokkal.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: